Acasa

A avut loc cursul privind utilizarea aplicaţiilor informatice tip bază de date, în perioada 29-31 mai 2015

Beneficiarii direcţi ai proiectului – personalul propriu al celor patru SPO partenere au participat în perioada 29-31 mai la cursul de de stocare şi bază de date, ce a avut loc la Călăraşi, la Hotel Baden. În cadrul activităţii A.4 Dezvoltarea unor instrumente aplicaţii informatice tip bază de date, au fost instruiţi câte 25 de participanţi din fiecare judeţ partener, în total 100 de persoane.

Cursul a presupus însuşirea de către persoanele desemnate de fiecare SPO a procedurii, prin manualul de utilizare, privind accesibilitatea aplicaţiei, condiţiile de acces, modul de funcţionare în cadrul SPO.

Demersul contribuie la atingerea unuia dintre obiectivele specifice ale proiectului, şi anume dezvoltarea şi implementarea de acţiuni inovatoare în sprijinul modernizării a patru SPO de nivel judeţean, inclusiv prin implementarea unei aplicaţii informatice tip bază de date şi arhivarea dosarelor în format electronic în această bază.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.