Acasa

A debutat activitatea operatorilor de arhivare din proiect

La începutul lunii iunie 2014, a demarat una dintre principalele activităţi ale proiectului „SPO LOCAL-DIRECT ACCESIBIL”: arhivarea dosarelor fizice şi integrarea informaţiilor în baza de date, la nivelul celor patru AJOFM-uri partenere din Argeş, Călăraşi, Teleorman şi Giurgiu.

Este vorba despre o activitate extrem de laborioasă, care necesită o foarte bună organizare. Cu sprijinul partenerului 4 – Media One, a fost implicată în proiect o echipă de câte 12 persoane pentru fiecare partener SPO judeţean.

Întreaga activitate care se va derula timp de 10 luni va contribui la dezvoltarea şi implementarea acţiunilor inovatoare menite să vină în sprijinul modernizării serviciului public din cele patru judeţe. Se estimează ca la final 80% din arhivă să fie transpusă în format electronic.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.