Acasa

AJOFM Argeş lansează proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, în calitate de Beneficiar, demarează proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL” pe data de 21 februarie a.c., la Hotelul Ramada din Pitești.
Proiectul este derulat de AJOFM Argeş în parteneriat cu AJOFM Călăraşi, AJOFM Teleorman, AJOFM Giurgiu şi agenţia de comunicare Media One. Iniţiativa se adresează personalului serviciului public de ocupare la nivel local şi are drept obiectiv îmbunătăţirea serviciilor oferite de SPO persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. În cadrul proiectului va fi creat un sistem electronic care va simplifica accesul publicului şi al angajaţilor la orice informaţii sau documente relevante din cadrul instituţiei.
Proiectul POSDRU/123/4.1/S/13021 este este cofinanţat din Fondul Social European, în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, având o durată de implementare de 15 luni şi o valoare totală de 12.114.769 de lei, din care valoarea asistenţei financiare nerambursabile este de 9.086.076,75 de lei, iar contribuţia proprie reprezintă 3.028.692,25 de lei.
În cadrul conferinţei de lansare vor fi prezentate activităţile şi rezultatele aşteptate ale proiectului urmând o discuţie liberă între participanţi pe tematica pieţei de muncă din România.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.