Acasa

Alexandria încheie seria evenimentelor de diseminare locală ale proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”

Joi, 25 iunie, seria evenimentelor de diseminare din cadrul proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL” se încheie la Hotel Rustic din Alexandria, începând cu orele 9.30. Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Teleorman şi Media One, parteneri în cadrul proiectului derulat de AJOFM Argeş.

Alexandria este cel de-al patrulea oraş-gazdă al seriei evenimentelor de diseminare locală, derulate în toate judeţele de provenienţă ale agențiilor de ocupare județene implicate în proiect, fiind adresate clienților SPO – șomeri şi alte persoane în căutarea unui loc de muncă, angajatori, furnizori de formare, autorităţi locale, ONG-uri, cât și profesioniști din domeniul medierii și plasării forței de muncă. La eveniment, reprezentanţii proiectului vor prezenta obiectivele şi activităţile la zi ale acestui amplu demers, precum și modul efectiv de funcționare a noului sistem self-service dezvoltat prin proiect.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.