Acasa

Clienţii AJOFM-urilor partenere îşi vor putea spune părerea cu privire la serviciile de care beneficiază

Planificarea în avans este cheia succesului oricărui proiect cu finanţare europeană. Aceasta este şi metoda noastră acum, când ne îndeplinim promisiunea asumată a proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”.

De aceea, a fost creată o nouă aplicaţie prin care Serviciul Public de Ocupare din cele patru judeţe partenere, Argeş, Călăraşi, Teleorman, Giurgiu, va putea prelua feedback-ul din partea clienţilor. Încercând să îmbunătăţim şi să simplificăm serviciile oferite, am identificat nevoia înfiinţării unui sistem comunicaţional, prin intermediul căruia să poată fi măsurat impactul pe care proiectul îl are asupra populaţiei căreia i se adresează.

Prin această facilitate, AJOFM va putea centraliza automat propunerile, sesizări, reclamaţiile, ideile de îmbunătăţire a activităţii Serviciului Public de Ocupare şi diverse situaţii pentru a avea o imagine cât mai realistă a cerinţelor clienţilor.

Pe site-ul fiecărei agenţii din Argeş, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman beneficiairii serviciilor vor avea la dispoziţie în curând un chestionar cu câteva întrebări prin care îşi vor putea exprima opinia cu privire la colaborarea şi interacţiunea cu instituţia în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, respectarea termenelor, informaţiile şi recomandările pe care personalul de specialitate le-a furnizat, modul de comunicare şi atitudinea personalului AJOFM cu care au venit în contact, dotările şi ambianţa din spaţiile publice destinate serviciilor pe care AJOFM le-a prestat şi diverse propuneri privind îmbunătăţirea serviciilor publice ale AJOFM.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.