Acasa

În cadrul proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”, cel de-al doilea eveniment de diseminare locală are loc la Giurgiu

Joi, 18 iunie, seria evenimentelor de diseminare din cadrul proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL” continuă la Hotel Sud din Giurgiu, începând cu orele 9.30.

 

Facilităţile oferite de proiect sunt o serie de mijloace de comunicare informatice moderne și permanent accesibile oricărui tip de solicitant, ce au rolul de a elimina disparităţile în rândul clienților SPO, ele urmând să stea, în cadrul evenimentului, drept bază de discuţii între participanţi şi reprezentanţii proiectului.

Giurgiu este cel de-al doilea oraş-gazdă al seriei celor patru evenimente de diseminare locală, derulate în fiecare judeţ implicat în proiect, fiind adresate clienților SPO – șomeri şi alte persoane în căutarea unui loc de muncă, angajatori, furnizori de formare, autorităţi locale, ONG-uri, cât și profesioniști din domeniul medierii și plasării forței de muncă. La eveniment, reprezentanţii proiectului vor prezenta obiectivele şi activităţile la zi ale acestui amplu demers, precum și modul efectiv de funcționare a noului sistem self-service dezvoltat prin proiect.

După evenimentul de la Piteşti, de pe 16 iunie, seria evenimentelor de diseminare locală continuă cu Călăraşi – 23 iunie şi Alexandria – 25 iunie.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.