Acasa

În luna august a avut loc cursul de SMC în cadrul proiectului

În perioada 19-24 august 2014, s-a derulat cursul de “Manager al Sistemelor de Management al Calităţii”, în cadrul activităţii 6 – Extinderea sistemului managementului calităţii. Este vorba despre prima grupă de 25 de cursanţi, personal din cadrul celor patru SPO partenere. Susţinerea examenului a avut loc pe 24 august, la Costineşti.

Cursul şi-a propus educarea, instruirea şi motivarea pentru calitate, contribuind la îndeplinirea unuia dintre obiectivele proiectului, respectiv extinderea sistemului de management al calităţii celor patru SPO, prin crearea de proceduri de funcţionare privind serviciile furnizate clienţilor, formarea personalului şi sprijinirea procedurilor de acreditare a calităţii. La finalul sesiunii, cursanţii au obţinut certificatele de specializare în managementul calităţii.

 

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.