Acasa

În luna ianuarie 2015 a demarat elaborarea studiului self service

În luna ianuarie 2015 a demarat elaborarea studiului privind “Evaluarea nivelului de conștientizare al oportunităților privind self-service la nivel AJOFM”.  

Acest studiu are rolul de a reliefa interesul şi conştientizarea oportunităţilor aduse de self-service în rândul personalului angajat al AJOFM și va fi elaborat în urma aplicării unor chestionare privind evaluarea nivelului de conștientizare al oportunităților privind self-service la nivelul AJOFM, activitate derulată în cadrul Activitătii 5.8 – Studii privind TIC si self-service la nivel AJOFM”.

Sistemele de tip self-service reprezintă un subset din categoria software de management al cunoștințelor și care conțin o serie de soluții care automatizează modul în care informația, regulile și logica de proces sunt colectate, încadrate într-o taxonomie organizată, și accesate. Serviciul de tip „self-service” constă în utilarea și modernizarea SPO pentru a oferi posibilitatea persoanelor în căutarea unui loc de muncă să beneficieze de asistență și consiliere online din partea specialiștilor SPO, dar și posibilitatea de a găsi singur răspunsurile propriilor probleme și interese, accesând oferta electronică.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.