Acasa

În luna iunie 2015, a început cursul online de comunicare

A început cursul online de comunicare susţinut în cadrul proiectului, adresat unui număr total de 40 de angajaţi din cadrul celor patru agenţii judeţene de ocupare a forţei de muncă. Cursul acoperă un necesar de formare de 40 de ore, instruirea având ca scop creşterea competitivităţii personalului SPO care în activitatea curentă are de multe ori rolul de interfaţă între angajatori şi someri şi funcţionează ca un liant între aceştia.

A fost creată o platformă specifică, iar cursanţii pot parcurge modulele pe bază de conturi de acces active pe perioada cursului, formarea acoperind şi aspectele de tip teorie şi cele de tip practică: comunicare și planificare: lucrul în echipe multidisciplinare, dezvoltarea personală, comunicare interactivă, comunicare interpersonală, planificarea activităţii proprii; organizare evenimente şi realizarea materialelor de informare; campanii de relații publice: organizarea campaniilor integrate, evaluarea eficienţei programelor de relaţii publice, participarea la eficientizarea comunicării în organizaţie, menţinerea relaţiilor cu mass-media, pregătirea întâlnirilor de lucru.

La finalizarea cursului, participanţii vor primi un certificat de participare dacă au parcurs cu succesmodulele şi au fost admis în urma testului final de evaluare.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.