Acasa

În perioada 20-22 februarie 2015 a avut loc primul curs de inițiere “Utilizarea TIC ca suport pentru self-service”

În perioada 20-22 februarie 2015, AJOFM Argeș, Beneficiarul Proiectului, a organizat cu succes un curs de inițiere “Utilizarea TIC ca suport pentru self-service”. Cursul a fost organizat la Sucevița.  Acesta a avut o durată de 3 zile iar grupul țintă  asumat prin proiect a fost de 25 persoane și fiind constituit din personal al Serviciului Public de Ocupare, selectat la nivel regional. Acest curs s-a adresat funcționarilor publici din cadrul Agențiilor Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă în vederea familiarizării acestora cu noțiuni și concepte TIC și self-service cu ajutorul TIC.

Subiectele asupra cărora s-a bazat această activitate au fost după cum urmează: Cunoaşterea terminologiei de bază din domeniul IT, Posibilităţi de utilizare a calculatorului (prezentare generală), Mediul on-line, Cunoașterea conceptului de self-service. La finalul cursului participanții au fost evaluați și au dovedit cu succes aprofundarea temelor discutate.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.