Acasa

În perioada 20-22 februarie 2015, în paralel cu activitatea de la Sucevița, a avut loc cel de-al doilea curs de inițiere “Utilizarea TIC ca suport pentru self-service”

În perioada 20-22 februarie 2015, în paralel cu o primă activitate derulată la Sucevița, AJOFM Argeș, Beneficiarul Proiectului, a organizat cu succes cel de-al doilea curs de inițiere “Utilizarea TIC ca suport pentru self-service”. Cursul a fost organizat la Cheia.  Acesta a avut o durată de 3 zile, grupul țintă  asumat prin proiect fiind de 25 persoane, personal al Serviciului Public de Ocupare.

Tematica celui de-al doilea curs a fost bazată pe suportul de curs elaborat de către experții în proiect,  având drept scop familiarizarea funcționarilor publici din cadrul Agențiilor Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă cu noțiuni și concepte TIC și self-service cu ajutorul TIC.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.