Acasa

Între 8 şi 10 mai 2015, au avut loc trei cursuri de iniţiere TIC

În luna mai, în perioada 8-10, s-au desfăşurat cursul şapte, opt şi nouă pentru “Utilizarea TIC ca suport pentru self-service”. Cursurile de câtre trei zile s-au desfăşurat în paralel, două la Predeal, în Hotel Belvedere, şi unul la Piatra Neamţ, la Hotel Central Plaza.

La cursuri, participanţii au aflat de la formatori spre exemplu ce înseamnă conceptul de self-service: self-service în SPO – utilitatea și impactul acestora asupra percepției publicului larg asupra activității funcționarului public, beneficii ale utilizării self service în relația cu cetățeanul – reducerea timpilor de răspuns, îmbunătățirea calității serviciilor, medierea electronică a muncii – concepte, exemple, informare și consiliere asistată de calculator – concepte, mijloace electronice de planificare a activităților, instrumente suport pentru realizarea consilierii, consultarea informațiilor privind dosarul propriu folosind instrumente informatice – stocarea documentelor în format electronic, accesibilitate și transparență în lucrul cu documentele, servicii Publice de Ocupare în secolul XXI – sisteme informatice ca suport pentru self-service (prezentare aplicată a conceptului de self-service).

În cadrul proiectului, tot în luna mai vor fi organizate încă astfel de trei cursuri de instruire adresate personalului Serviciului Public de Ocupare implicat.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.