Acasa

Primul eveniment de diseminare locală din cadrul proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL” are loc la Piteşti

 

Marți, 16 iunie, seria evenimentelor de diseminare din cadrul proiectului „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL” debutează la Hotel Victoria din Pitești, începând cu orele 9.30.

 

Proiectul urmăreşte oferirea unei alternative în accesarea facilităților oferite de serviciile publice de ocupare (SPO) din județele Argeș, Călărași, Teleorman și Giurgiu, folosind mijloace de comunicare informatice moderne și permanent accesibile oricărui tip de solicitant, eliminându-se astfel disparităţile în rândul clienților SPO, toate aceste facilităţi urmând să stea, în cadrul evenimentului, drept bază de discuţii între participanţi şi reprezentanţii proiectului.

Piteştiul deschide seria celor patru evenimente de diseminare locală, derulate în toate judeţele de provenienţă ale agențiilor de ocupare județene implicate în proiect, fiind adresate clienților SPO, mai exact: șomeri şi alte persoane în căutarea unui loc de muncă, angajatori, furnizori de formare, autorităţi locale, ONG-uri, cât și profesioniști din domeniul medierii și plasării forței de muncă. La eveniment, reprezentanţii proiectului vor prezenta obiectivele şi activităţile la zi ale acestui amplu demers, precum și modul efectiv de funcționare a noului sistem self-service dezvoltat prin proiect.

Seria evenimentelor de diseminare locală continuă la Giurgiu – 18 iunie, Călăraşi – 23 iunie şi Alexandria – 25 iunie.

Proiectul „SPO LOCAL – DIRECT ACCESIBIL”
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni!
POSDRU/123/4.1/S/130212

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.